Binnen


1 / 12
woonkamer
2 / 12
woonkamer
3 / 12
woonkamer
4 / 12
woonkamer
5/ 12
woonkamer
6 / 12
Gang
7 / 12
eerste slaapkamer
8 / 12
Tweede slaapkamer
9 / 12
Tweede slaapkamer
10 / 12
Zolder
11 / 12
12 / 12

Op de begane grond zijn twee slaapkamers, de badkamer met wc en de huiskamer. Via een steile houten trap is de slaapzolder bereikbaar. Er is geen cv, alle ruimtes worden verwarmd met gaskachels.

Omdat wij zelf buiten de zomerperiode vaak in het huis komen, zijn er allerlei spelletjes, boeken, cd’s en dvd’s aanwezig. Daar mogen de gasten ook gebruik van maken. In de keuken is altijd een basis voorraad aanwezig zoals koffie/thee, suiker, olie/azijn, diverse kruiden, afwasmiddel, etc..

Het huis is niet toegankelijk voor rolstoelen. Vanuit de gang komt u met twee treden in de woonkamer. Die is bijzonder licht en heeft uitzicht op de grote tuin en het water, een zijvaart van de Kalenbergergracht.

  • In de woonkamer staan een bank, twee losse fauteuils en een (uitschuifbare) eettafel met stoelen. Er is digitale televisie en er is een cd/DVD speler aanwezig. De wifi is gratis te gebruiken.
  • De keuken heeft een koelkast met klein diepvriesvak, oven/magnetron en een vierpits gasfornuis. Serviesgoed en kookgerei is ruim aanwezig.
  • Slaapkamer 1: twijfelaar (1.30 breed), kledingkast.
  • Slaapkamer 2: twee losse eenpersoonsbedden, kledingkast.
  • Slaapzolder: twee losse eenpersoonsbedden in een aparte kamertje, en een twijfelaar op de zolder.

Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Beddengoed, hand- en theedoeken moet u zelf meenemen.